reklam

Manşet

Nuna Pepp Bebek Arabası

Yazar Muharrem Güler 24 Kasım 2016 Perşembe 0 yorum



Özellikleri:
  • Akıllı tasarım, Şık ve benzersiz,
  • Katlandığında en küçük bagaja bile sığabilir,
  • Kolay açılıp, kapanma özelliği,
  • 3 veya 5 noktalı kemer sistemi ile optimum güvenlik sağlar.
  • Tek hamle fren sistemi ile çok pratiktir.
  • Yeni yüksek oturma bölümü ile bebeğinize ekstra rahatlık ve güzel görüntü sağlar.
  • Yüksek süspansiyon teknolojisi ile rahat ve kolay kullanım sağlar.
  • Yükseklik ayarlı itme kolu sayesinde istediğiniz seviyede kullanma imkanı sunar.

    Hitap Ettiği Yaş Aralığı: Doğumdan itibaren

    Uyumlu Olduğu Anakucakları: Nuna Pipa,Cybex, Concord, Maxi Cosi, Ana kucakları Nuna Pepp Adaptör ile kullanılabilir.

    Ürün açık ölçüleri: 105 x 55 x 74 cm 
    Ürün kapalı ölçüleri: 73 x 55 x 26 cm 
    Ürün ağırlığı: 8.6 kg
  • Devamını Oku...

    Stokke® Xplory V4

    Yazar Muharrem Güler 0 yorum
    Stokke® Xplory V4

    Genel Özellikler

  • Hayatınız boyunca ihtiyaç duyacağınız tek bebek arabası. Her santimi dünya üzerindeki seyahat deneyimimizi iyileştirmek için tasarlanmış, seyahat esnasında çocuğunuzu nazikçe sarmalayan Stokke® Xplory V4 Puset çocuğunuzun vücuduna tepeden tırnağa uyum sağlar.

    Stokke® Xplory V4 Özellikleri ve Avantajları
  • Stokke® Xplory Puset çocuğunuza ve sürekli değişen ihtiyaçlarına uyum sağlar.
  • Stokke® Xplory'inin benzersiz yükseklik ayarı çocukların güvenlik ve emniyet için sizin seviyenize yükseltilmesine imkân verir.
  • Kolaylıkla ve hızlı bir şekilde ayarlanan 5 ergonomik oturma pozisyonu mevcuttur.
  • Oturma ünitesi maksimum 15 kg ağırlığa ulaşana kadar kullanılabilir.
  • Stokke® Xplory güneşliği yenilikçi bir katlanır siperliğe sahiptir.
  • Tek pedalla uygulanabilen fren iki tekerleği de kilitler.
  • Ayarlanabilir bacak desteği
  • Engebeli arazi için 2 tekerlek fonksiyonu
  • Büyük, pratik bir alışveriş çantası ile birlikte satılmaktadır.
  • Ağırlık: 12,5 kg
  • Rahat etmeniz ve boyunuza göre uyarlamanız için ergonomik ve ayarlanabilir tutma kolu ayarı.
  • Daha fazla bilgi almak ister misiniz?
  • Hayatınız boyunca ihtiyaç duyacağınız tek bebek arabası. Her santimi dünya üzerindeki seyahat deneyimimizi iyileştirmek için tasarlanmış, seyahat esnasında çocuğunuzu nazikçe sarmalayan Stokke® Xplory® V5 Puset çocuğunuzun vücuduna tepeden tırnağa uyum sağlar.
  • Daha yükseğe çıkarır, daha da yakınlaştırır. Stokke® Xplory®'inin benzersiz yükseklik ayarı çocukların güvenlik ve emniyeti için sizin seviyenize yükseltilmesine imkân verir, bağlarınızı güçlendirir, birlikte dünyayı keşfederken aranızdaki iletişimi arttırır ve son derece önemli olan göz temasını her daim kurabilmenizi sağlar. Küçük sırtları rahat ettiren yükseklik: Stokke® Xplory® bebeğinizin sürekli değişen ihtiyaçlarına göre neredeyse sonsuz oturma pozisyonu seçeneği sunar ve çocuğunuzun her ne yaşta olursa olsun boyutlarına ve konumuna göre her durumda rahat ve güvenli kalmasını sağlar. Oturma ünitesi maksimum 15 kg ağırlığa ulaşana kadar kullanılabilir. Yeni doğan bebeklere yönelik Stokke® Xplory® Portbebe (ayrıca satılmaktadır) eklenebilir ve doğumdan 6 aya kadar olan bebekler için uygundur.
  • Stokke® Xplory® güneşliğinde bulunan inovatif katlanabilir siperlik sıcak, güvenli bir ortam oluşturmanızı sağlar. 5 ergonomik oturma pozisyonu sayesinde bebeğiniz uyurken ve dinlenirken veya aktifken ve dünyayı keşfetmeye hazır bir şekilde etrafı izlerken Stokke® Xplory® oturma pozisyonunu bir kaç basit hareketle değiştirebilirsiniz.
  • Diğer özellikleri arasında iki tekerleği de kilitleyebilen tek pedallı fren, ayarlanabilir ayak koyma yeri ve engebeli arazi için 2 tekerlek fonksiyonu bulunmaktadır. Bebek bezi ve tüm ufak eşyaların koyulabildiği pratik bir alışveriş çantası ile birlikte gelmektedir. Ürüne cibinlik ve yağmurluk dahildir.
  • Stokke®'nin bebeğiniz için her zaman en iyi tasarımı ve rahatlığı sunmak konusundaki kararlılığının bir ürünü olan yeni şasi tekrar geliştirilerek, bebek arabası deneyimi daha da iyileştirilmiştir:
  • Ön tekerlekler ayak basma yerinin ön kısmında bulunan ve basit bir ayak hareketi ile devreye giren mandal ile kilitlenebilmektedir. Kilidin devreye sokulması esnasında tekerleklerin hangi konumda olduğu önemli değildir ve ön konuma geldiklerinde otomatik olarak kilitleneceklerdir.
  • Katlama mekanizması son derece kolaydır ve tüm tekerlekler yere değmese dahi katlanabilmektedir.
  • Alışveriş çantası klipslerle doğrudan ayak koyma yerine bağlanmakta ve kayışların katlama esnasında sıkışması engellenmektedir.
  • Pusete bir bardak tutma parçası entegre edilmiş ve adaptör kullanma gerekliliği ortadan kaldırılmıştır. 

    Unutmayın...
  • Stokke® Xplory puset aksesuarlarımıza bir göz atın ve ufaklık ile dışarı çıktığınızda ve birlikte vakit geçirdiğinizde ihtiyacınız olan her şeyin yanınızda olduğundan emin olun.
  • Kumaş bileşimi: %100 polyester.
  • Bakım Talimatları: Plastik- nemli bir bezle siliniz 
    Tekstiller-aşındırıcı maddeler veya deterjan kullanmadan ılık su ile yıkayın.
  • Maksimum çocuk ağırlığı: 15 kg
  • Devamını Oku...

    Saniyeler içerisinde şarj olan telefonlar sandığınızdan daha yakın

    Yazar Muharrem Güler 0 yorum
     Saniyeler içerisinde şarj olan telefonlara bir adım daha yaklaşıldı.University of Central Florida'daki araştırmacılar esnek süper-kapasitörleri otuz bin defa kapasite kaybı olmadan şarj etmeyi başardı Central Florida Üniversitesi araştırmacıları yeni üretim tekniklerini kullanarak esnek süper-kapasitör üretmeyi ve 30.000 defadan fazla kayıp olmadan şarj etmeyi başardı. Süper Kapasitörler ile Süper Hızlı Şarj ACS Nano akademik günlüğünde paylaşılana göre araştırma görevlisi Nitin Choudhary 'nin söylediğine göre eğer mevcut piller bu süper kapasitörlerle değiştirilirse birkaç saniyede şarj edilebilecek ve bir haftadan fazla süre şarj ihtiyacı duymayacak. Bildiğiniz gibi mevcut pil teknolojisinin belli sıkıntıları var. Uzun şarj süreleri, kayıp olması, kimyasal etkileşim gibi zaman zaman tehlikeli olan sorunlar var. Yapılan araştırmalar şu anda 2 boyutlu olarak yapılıyor ve grafen gibi materyaller kullanılıyor ancak beklenen sonuçlar oldukça kısıtlı kalıyordu. Haberimize konu olan teknoloji ise daha basit bir sentez sonucu üretiliyor ve 2 boyutlu şekiller kadar boyut sınırlamasına takılmıyor. Alve.com'da gör Bütün cep telefonları ve aksesuarlarını en uygun fiyatlarla Alve.com üzerinden görüntüleyin Li-On pillere kıyasla 20 kattan fazla şarj-deşarj döngüsünde kayıpsız olarak gerçekleştirmesi, patlama riskinin çok daha düşük ve kısıtlı olması, çok daha hızlı şarj olması gibi süper kapasitör tabanlı enerji depolama birimlerinin avantajları var. Araştırmacıların yaptığı açıklamalara göre şu anda pazarlanabilir seviyede değil ancak gelşitirmeye devam edeceklerini ve patent için başvuru sürecinin devam ettiği bildiriliyor.

    Kaynak ;
    http://scienmag.com/a-phone-that-charges-in-seconds-ucf-scientists-bring-it-closer-to-reality/
    Devamını Oku...

    Facebook'ta sahte haberleri engelleyen Chrome eklentisi!

    Yazar Muharrem Güler 23 Kasım 2016 Çarşamba 0 yorum

    Facebook'ta yer alan sahte haberlerden sıkıldınız mı? Bu Chrome eklentisi ile Facebook'ta rahatsız eden sahte haberleri kolayca engelleyebilirsiniz.

    Google, geçtiğimiz gün geç de olsa sahte haber yapan sitelerin gelir kaynağı olan AdSense için yeni yaptırımı açıklamıştı. Açıklamaya göre ilerleyen aylarda sahte haber yapan siteler artık Google'dan gelir elde edemeyecek. Bugün ise sahte haberleri Google'dan önce engellemek isteyenler için Chrome eklentisi yayınlandı.
    B.S. Detector adındaki Chrome eklentisi, Facebook üzerinde görünen sahte reklamları engelleyebiliyor. Ücretsiz olarak sunulan bu eklenti, Facebook'ta görünen sahte reklamların üzerine "Bu web sitesi şüpheli bir kaynak olarak kabul edilmektedir." ibaresini ekliyor. 
    Bu uyarı sayesinde Facebook kullanıcılarının sahte haberlere tıklamasının önüne geçiliyor.


    B.S Detector eklentisini buradan  indirebilirsiniz.
    Devamını Oku...

    DNS saldırısına uğrayan Dyn satıldı!

    Yazar Muharrem Güler 0 yorum

    Oracle, geçtiğimiz ay DNS saldırısına maruz kalan DynDNS'in firması Dyn'ı satın aldı. Satın almayla ilgili detaylar haberimizde.




    Twitter, Spotify, Reddit ve Github gibi sitelerin DNS saldırısı sonrası çalışmaması ile Türkiye'de de gündeme gelen DynDNS, bugün satın alım haberi ile karşımıza çıkıyor. Dünyanın lider DNS sağlayıcıları arasında yer alan DynDNS'in firması Dyn, Oracle tarafından satın alındı.
    Satın alım işlemini kendi sitesi üzerinden duyuran Dyn, satın alım ile ilgili heyecan duyduklarını ve daha iyi hizmet için çalışacaklarını dile getirdi. Söylentilere göre Dyn için Oracle 600 ile 700 milyon dolar arasında bir ücret ededi. Ancak henüz kesin bir rakam resmi olarak açıklanmış değil. 
    Bu açıklamanın ardından Oracle'nin borsadaki değerinde %0.08'lik bir artış yaşandı. Anlaşılan piyasalar bu satın alıma pek olumlu tepki vermeyecek.
    Devamını Oku...

    Galaxy S8'in işlemcisi kesinleşti!

    Yazar Muharrem Güler 0 yorum

    MWC 2017'de tanıtılacak olan Galaxy S8'in işlemcisi sonunda kesinleşti. Bakalım Samsung bu yıl Exynos'tan vazgeçip yoluna Snapdragon ile mi devam edecek? İşte kesinleşen Galaxy S8 işlemcisi!

    Galaxy S8, Snapdragon 835 ile geliyor!

    Rusyalı blogger Eldar Murtazin, MWC 2017'de tanıtılacak olan Galaxy S8'in özelliklerini sızdırdı. Söylenenlere göre; Galaxy S8Qualcomm Snapdragon 835 yonga seti ile gelecek. MSM8998 model numaralı yonga setinde 4+4 toplamda 8 adet Kryo 200 işlemcileri ve Adreno 540 grafik birimi yer alacak. 
    Daha hızlı okuma ve yazma rakamlarına ulaşabilmek için UFS 2.1 teknolojinin yer alacağı Galaxy S8'de RAM bölümünde ise 1866MHz hızında çalışan LPDDR4 6 GB bellek yer alacak.
    Devamını Oku...

    Dikkat! Bu video iPhone'u çökertiyor!

    Yazar Muharrem Güler 0 yorum

    Bir video bağlantısı iPhone'unuzu kullanılamaz hale getirebilir. Dikkat! Bu video bağlantısını arkadaşlarınız şaka niyeti ile size atabilir.

    Phone, kullandığı işletim sistemi iOS ile genelde oldukça istikrarlı ve güvenilir olarak bilinir. Apple'ın kapalı dosya sistemi ve benzeri diğer kısıtlamalar rahatsız edici olabilir ancak güvenlik için bunlar gerekli görünüyor.

    Video bağlantısı iPhone'unuzu kilitliyor!

    Yine de bu yeterli olmuyor ve zaman zaman bazı tehditler ortaya çıkabiliyor. Bazen kötü amaçlı yazılımlar, üçüncü taraf uygulama mağazalarında uygulamalara gizleniyor ve bu şekilde kullanıcıların telefonuna yükleniyor. iPhone’nuzu tamamen çökertmek için tasarlanmış bu kötü yazılım, işletim sistemi içinde bir hata varmış gibi gösteriyor.
    Geçen yıl, belirli karakterlerden oluşan bir metin mesajı iPhone’ların çökmesine neden olmuştu. Şimdi de başka bir tehlike iPhone’ları tehdit ediyor. VK.com web sitesinde bulunan video bağlantısı (bir goo.gl veya bit.ly kısaltıcı aracılığıyla maskelenebilir) iPhone’unuzu kullanılamaz hale getiriyor.
    İlk başta bir şey belli olmuyor. Kullanıcı üç dakikalık bu videoyu izledikten sonra telefonu birkaç saniye daha kullanmaya devam ediyor. Ama sonrasında telefon yavaşlamaya ve ana sayfa düğmesi gibi düğmeler ve ekran fonksiyonu yanıt vermemeye başlıyor.
    Bu sorun donanım sıfırlamadan sonra ortadan kalkıyor iPhone'u yeniden başlatmak için donanım denetimlerini kullanıyorsunuz. Böyle bir şey başınıza gelir ve telefonunuz donarsa güç ve ses azaltma düğmelerini basılı tutun (iPhone 7'den daha eski cihazlarda güç ve Home tuşu).
    Aşağıdaki videolar, aksaklığı gösteriyor ve iOS 5’li iPhone 4’ten iOS 10’lu iPhone 7’ye kadar tüm iPhone'ları çökerteceğini gösteriyor. 
    Devamını Oku...

    Galaxy S7 Edge'in yeni Parlak Siyah versiyonu çarpıcı görünüyor

    Yazar Muharrem Güler 0 yorum

    Galaxy S7 Edge'in yeni Parlak Siyah versiyonu çarpıcı görünüyor

















    Eğer yeni renk seçeneğinin ne kadar parlak olduğunu merak ediyorsanız, haberimizde görebileceksiniz. Galaxy S7Edge’in parlak siyah renkli versiyonu, Weibo üzerinden canlı olarak sızdırıldı. Yeni siyah modeli, Galaxy S7 Edge’in oniks siyah versiyonu ile karşılaştırıldığında oldukça iyi görünüyor.
    Parlak Siyah modeli mevcut oniks siyah Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge’den farklı olarak koyu gri metal yan çerçevelere sahip. Bu versiyonun aralık ayında raflardaolması bekleniyor.

    Devamını Oku...

    2016 Alfa Romeo Giulietta Kasım 0 Faiz Kampanyası-Fiyatları

    Yazar Muharrem Güler 0 yorum

    2016 Alfa Romeo Giulietta Kasım kampanyası başladı.


    Kendine has tasarımı ile dikkat çekici bir model olan 2016 Alfa Romeo Giulietta' nın yıl sonu Kasım kampanyası başladı.
    Kasım ayı boyunca geçerli olacak olan kampanyada 30 bin TL' ye 15 ay vade ve sıfır faiz imkanı sunuluyor.Kampanya kapsamında ek ücret olacak sadece 690 TL olan yasal vergi alınıyor.
    2016 Alfa Romeo Giulietta Kasım kampanyası 1-30 Kasım 2016 tarihleri arasında geçerli olacaktır.
    2016 Alfa Romeo Giulietta fiyat listesine ve görsellerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.
    Alfa Romeo Giulietta Fiyat Listesi
    ALFA ROMEO GIULIETTABeygir GücüAnahtar Teslim Fiyatı
    GIULIETTA 1.6 JTD 120hp PROGRESSION DİZEL MT12088.000 TL
    GIULIETTA 1.6 JTD 120hp SUPER DİZEL MT12094.000 TL
    GIULIETTA 1.6 JTDM PROGRESSION DİZEL TCT12097.000 TL
    GIULIETTA 1.6 JTDM 120hp SUPER DİZEL TCT120103.000 TL
    GIULIETTA 1.4 TB MULTIAIR SUPER BENZİNLİ TCT17097.000 TL
    GIULIETTA 1.8 TBI 240hp VELOCE BENZİNLİ TCT240160.000 TL







    Devamını Oku...

    2017-2018 Volkswagen Golf için son 3 gün-fiyat listesi ne kadar olur

    Yazar Muharrem Güler 0 yorum












    Yedinci nesil Volkswagen Golf, 3 gün içinde örtüsünü kaldırıcak.

    Şuanki versiyonu 2012'den beri yollarda olan Golf' ün yeni hali ise 2018 model yılı olarak satışa sunulacak.Yeni Volkswagen Golf' ün bazı özelliklerinden bahsedecek olursak; Yeni Golf artık 1.5 litrelik 4 silindirli ünite ile de satın alınabilecek.Ayrıca 1.5 litrelik dizel motor da 1.6 TDI motorun yerini alacak.
    Yeni ön tampon ve rötuşlanmış arka tampona sahip olan Golf 8, acil fren sistemi, el hareketi tanıma sistemi, yarı otonom sürüş özelliği gibi donanım özellikleri ile de donatıldı.
    2017 Volkswagen Golf' ün motor seçeneklerinde artık 1.5 litrelik benzinli ünite de yer alacak.Bu motor ile 130 hp ve 150 hp seçenekleri sunulacak.
    Yeni versiyonda ayrıca yeni farlar ve stop lambaları olacak.Bu özelliklere ek olarak, malzeme kalitesi arttırılacak, iç mekanda değişiklikler yapılacak.
    2017-2018 Volkswagen Golf' ün fiyat listesinin de artacağı kesin diyebiliriz. 2012' den beri yollarda olan şuanki versiyonun üzerine birçok teknolojik yenilik yapılacak ve bu gelişin bir de maliyeti olacaktır. 2017 Volkswagen Golf' ün Türkiye' de ne zaman satışa sunulacağı henüz bilinmiyor.2017 Volkswagen Golf fiyatı Almanya' da açıklandığında Türkiye fiyatının da tahminini yapabiliriz.
    Devamını Oku...

    Katlanabilir iPhone geliyor

    Yazar Muharrem Güler 0 yorum
    Apple'ın patent başvurusu firmanın yeni iPhone'da yer veremesi muhtemel özelliğinin ortaya çıkmasına neden oldu.
    Güney Kore merkezli Samsung'dan sonra Apple'ın da katlanabilir akıllı telefon konsepti üzerinde çalıştığı ortaya çıktı.
    Şirket bu özelliğe imkan veren patent için başvurusunu yaptı.
    Apple Insider'ın ortaya çıkardığı ve "esnek ekranlı cihazlar" için olduğu tahmin edilen patent ekranın ortasında bir menteşeye sahip olması nedeniyle ortadan ikiye katlanabiliyor.
    Bu haberin ortaya çıkmasının ardından şimdiden pek çok olası model sosyal medyada paylaşıldı.

    Devamını Oku...

    WhatsApp'a beklenen video özelliği geldi

    Yazar Muharrem Güler 0 yorum
    Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp yeni bir güncelleme ile yeniden gündemde.
    Devamını Oku...

    Telefonunuzu korumak için iyi bir uygulama

    Yazar Muharrem Güler 22 Kasım 2016 Salı 0 yorum
    ★CM Security 7. kez antivirüs dünyasının en iyi ödülünü aldı★


    CM Security, AV-TEST tarafından yine 1 numara seçildi! AV-TEST, Almanya'da bulunan ve piyasadaki antivirüs programlarını düzenli olarak test edip onları başarıları karşısında ödüllendiren lider ve bağımsız bir kuruluştur. Ayrıca ödülleri IT güvenliği ve antivirüs araştırmaları dalında 1 numara kabul edilmektedir. 






    Uygulamayı Telefonunuza Kurmak İçin Tıklayın

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cleanmaster.security&hl=tr
    Devamını Oku...

    Türk Telekom TT175

    Yazar Muharrem Güler 0 yorum
    5.5" Full HD Büyük Ekranı, Şık Metal Tasarımı ve Parmak izi okuyucusu.

    Özellikler

    Ekran5.5’’ Full HD
    Kamera13MP arka, 5M​P ön kamera
    İşlemci1.3 GHZ, Gerçek 8 Çekirdekli İşlemci
    İşletim SistemiAndroid 5.1 Lollipop
    Dahili Hafıza16 GB
    RAM2 GB
    Batarya3000 mAh
    Boyutlar155.3mm X 77,2 mm X 8,55 mm, 160gr
    Renk SeçeneğiSilver, Dark Grey, Gold
    Bağlantı4.5G Uyumlu
    DiğerMetal gövde, Parmak izi okuyucusu, Kişiselleştirilebilen özel arayüz , Ön yüklü Türk Telekom uygulamaları
    Devamını Oku...

    2017 Maserati Levante Türkiye yollarına da çıkıyor

    Yazar Muharrem Güler 0 yorum
    Fer Mas, İtalyan lüks otomobil üreticisi Maserati’nin lüks ve sportif SUV modeli Levante’nin en güçlü versiyonunu da satışa sundu. Maserati Levante S’in kaputunun altında, Ferrari ve Maserati mühendislerinin ortak çalışmasıyla geliştirilen 430 HP’lik 3.0 litrelik çift turbolu benzinli motor görev yapıyor. 0-100 km/s hızlanmasını 5.2 saniyede tamamlayan Maserati Levante S, kaslı tasarımı ve zengin donanım özellikleriyle sportif lüks SUV sınıfında farkını ortaya koyuyor.
    İtalyan lüks ve sportif otomobil markası Maserati’nin ülkemizdeki temsilcisi Fer Mas, benzinli ve dizel motor seçenekleriyle satışa sunduğu Levante modelinin en güçlü versiyonu olan Levante S’i Türkiye’de satışa sundu. 250 bin Euro’luk başlangıç fiyatına sahip olan en güçlü Levante versiyonu, yüksek performanslı 430 HP’lik benzinli motoru ve sportif lüks nitelikte donanım detaylarıyla dikkat çeken yapısıyla ön plana çıkıyor.
    Levante’nin S versiyonunun kaputu altında yer alan 3.0 litrelik çift turbolu motor, Ferrari güç ünitesi geliştirme ekibi ve Maserati motor geliştirme ekibinin ortak imzasını taşıyor. İlk olarak Quattroporte modelinde kullanılmaya başlanan 3.0 litrelik benzinli motor, oldukça etkili sıvı dinamiği ve yanma, düşük ataletli paralel çift turbo, her silindir başı için sürekli, çift subap zamanlayıcısı ve yüksek basınçlı (200 bar) yakıt enjeksiyonu gibi özellikleri içeriyor. Maksimum torkunu 2 bin devrin altında sunabilen V6 motor, “Spor” modda ise egzoz by-pass sistemi ile eşsiz bir Maserati ses deneyimi sunuyor. “Spor” modu aktif halde iken 5750 devirde 430 HP güç ve 580 nm tork üreten motor, 1750 ve 5.000 devir arasında mükemmel bir sürüş deneyimi sunuyor. “Normal” sürüş modunda ise tork düşük devir bandında 500 Nm’ye ulaşarak, 550 Nm eşiğine 5.000 devirde erişiyor. Levante bu motor ile 0’dan 100’e sadece 5.2 saniyede ulaşıyor.
    Devamını Oku...

    İstanbulda büyük yanğın

    Yazar Muharrem Güler 0 yorum

     Bayrampaşa'da plastik fabrikasında çıkan yangın söndürüldü

    Bayrampaşa'da bir plastik atölyesinde büyük çaplı yangın çıktı. İş merkezinin alt katlarda başlayan yangın kısa sürede büyüyüp üst katlara sıçradı. Yangından yükselen yoğun dumanlar İstanbul'un bir çok yerinde görüldü.

    İtfaiye ekipleri bir taraftan alevlere müdahale ederken diğer yandan da yangın çıkan atölyenin bulunduğu iş merkezinde mahsur kalanları tahliye etti.

    Yangına oldukça yakın mesafede olan okullar öğrencilerin dumandan zehirlenme riskine karşı 1 gün tatil edildi.

    Sabah saatlerinde başlayan yangın 71 araç ve 148 personelle müdahale eden itfaiye ekipleri tarafından saat 15.30 civarında kontrol altına alındı. Yangının kontrol altına alınmasının ardından açıklama yapan İstanbul Valisi Vasip Şahin, yangından 12 kişinin etkilendiğini durumu ağır bir kişiye ise tıbbi müdahalenin devam ettiğini duyurdu.

    Bayrampaşa'da plastik fabrikasında çıkan yangın 6 saatte söndürülebildi.

    Devamını Oku...

    2017 Skoda Kodiaq Ne Zaman Türkiye'de -Fiyat Listesi Ne Olur

    Yazar Muharrem Güler 7 Kasım 2016 Pazartesi 0 yorum

    Skoda' nın ilk suv modeli olarak özel bir ilgi ve alaka gören 2017 Skoda Kodiaq, kaslı ve dinamik tasarımı ile dikkat çekiyor.
    Rakiplerine göre biraz daha geniş bir yolcu alanı sunan 2017 Skoda Kodiaq, 5 ve 7 kişilik koltuk versiyonlarına sahip olacak.Led far sistemi ile yolları aydınlatacak olan 2017 Skoda Kodiaq, 17-18 ve 19 inçlik jant seçenekleri ile yollara tekerlek basacak.
    1.4 ve 2.0 litrelik benzinli motorlar ve 2.0 litrelik dizel motor ile satışa sunulacak olan 2017 Skoda Kodiaq, şuan için 1.6 dizel seçeneği ile üretilmeyecek.Bu nedenle Türkiye'deki satışlarının çok yüksek olmayacağını da şimdiden öngörebiliriz.
    2017 Skoda Kodiaq Türkiye' de ne zaman gelecek sorusunun cevabını ise Şubat ayı olarak verebiliriz.Şubat ayında satışa sunulacak olan 2017 Skoda Kodiaq fitati ise henüz belli değil. 2017 Skoda Kodiaq fiyat listesi büyük ihtimalle Ocak ayında belli olacak. 2017 Skoda Kodiaq fitati tahminlerimize göre 85-90 bin TL civarlarından başlayacak.


    Devamını Oku...